• Vitis Gingival Shpëlares

  550 L850 L
  VITIS® gingival shpëlarës është formuluar posaçërisht për të parandaluar dhe trajtuar gjakderdhje dhe inflamacion të mishit të dhëmbëve. VITIS® gingival është formuluar posaçërisht për të trajtuar gingiven. Përdorimi afatgjatë ndihmon në parandalimin e inflamacionit gingival dhe gjakderdhjes. Ai gjithashtu pengon formimin e biofilmit oral (pllakë bakteriale) dhe zvogëlon akumulimin e saj në zgavrën me gojë. VITIS® gingival nuk përmban gluten, dhe prandaj është i përshtatshëm për njerëzit me sëmundje celiac. E disponueshme në dy formate: 150ml dhe 500ml.
 • Pasta e dhëmbëve VITIS® është formuluar për të parandaluar dhe trajtuar inflamimin e gojës dhe gjakderdhjen e gingivit. VITIS® gingival është një pastë dhëmbësh që përdoret çdo ditë që parandalon dhe ndihmon në trajtimin e problemeve të gojës si inflamacion, skuqje dhe gjakderdhje. Përdorimi afatgjatë parandalon fillimin e sëmundjes së gojëve, zvogëlon gjakderdhjen dhe mban mishrat e shëndetshme dhe në kushte optimale. Pasta e dhëmbëve VITIS® nuk përmban gluten, prandaj është i përshtatshëm për njerëzit me sëmundje celiac. Dispozicion në formatin: 100ml.
 • VITIS® gingival është një furçë dhëmbësh që është projektuar për higjienë orale tek njerëzit me mish delikate ose të gjakosur. VITIS® gingival është një furçë dhëmbësh përditshme përdorimi me një kokë të vogël furçë dhe filamente të butë të rregulluar në një sipërfaqe të sheshtë për të masazhuar dhe stimuluar mishrat delikate, prandaj duke ndihmuar në procesin e shërimit. Kjo nuk dëmton restaurimet (mbushjet, kapelet, etj) dhe gjithashtu parandalon mbindjeshmërinë e shkaktuar nga ekspozimi i qafës së dhëmbëve (recesioni i gomës). Qafa e furçë dhëmbësh VITIS® gingival është fleksibël dhe mund të jetë e përkulur në pozicionin më të mirë për gojën tuaj, për të përmirësuar aksesin e brushave. Doreza është ergonomike dhe ofron antishlip grooves për përdorim të lehtë dhe një mbajtje të rehatshme gjatë larjes. Kapaku i saj mbrojtës mban filamente të grupuar së bashku në kushte optimale higjienike. E disponueshme në gjashtë ngjyra: transparente, jeshile, blu, e kuqe, e verdhë dhe e purpurta.
 • Zbardhja VITIS është një pastë dhëmbësh që përdoret çdo ditë (pas 10 ditëve të përdorimit dallohet qartë zbardhja e dhmbit) dhe mbron smaltin e dhëmbëve. Është formuluar me teknologjinë ekskluzive DENTAID nanorepair®, të bazuar në nanopartikalet hidroksidapatite, një element dhëmbësh natyral që ka kapacitetin për të kombinuar dhe integruar me sipërfaqen e smaltit të dhëmbëve, duke formuar një shtresë mbrojtëse dhe lyerje. Zbardhja e VITIS ka një formulë unike që kombinon 5 veprime për të garantuar efikasitet më të madh: Veprimi Anti-njollë: heq njollat ​​nga sipërfaqja e smaltit të dhëmbëve dhe parandalon formimin e tyre. Veprimi anti-gëlqeror: vonesat dhe parandalon formimin e gurëve, dhe gjithashtu heq njollat ​​dhe parandalon formimin e tyre. Veprimi lustrues: pastron dhe zbut smaltin e dhëmbëve pa e dëmtuar atë, duke e bërë sipërfaqen e lemuar dhe të ndritshme. Veprimi Anticaries: mbron dhe ri mineralizon smaltin dhëmbit duke parandaluar fillimin e kariesit. Veprimi i Riparimit dhe zbardhjes: Nanopartikalet hydroxyapatite integrohen me smaltin e dhëmbëve dhe mbushin sipërfaqet e dhëmbëve me gunga, ndërkohë që riparojnë smaltin e dhëmbëve dhe vulosin tubulat e hapura dentinale, trajtimin dhe eliminimin e ndjeshmërisë së dhëmbëve. Indeksi i tij i ulët i abrazivitetit (RDA 48) siguron gjithashtu mbrojtjen e smaltit të dhëmbëve. Zbardhje efektive pas 10 ditësh të përdorimit. * * Studim i efikasitetit të kontrolluar nga dentisti
 • VITIS zbardhjen e gojës në mënyrë efektive zbardh dhëmbët duke hequr njollat ​​dhe duke parandaluar formimin e tyre , ndërkohë që parandalon ndjeshmërinë e dhëmbëve pa dëmtuar smaltin. Është formuluar me teknologjinë ekskluzive DENTAID nanorepair®, që përmban nanopartikalet hidroksapatit, një element dhëmbësh natyral që është në gjendje të kombinojë dhe të integrohet me sipërfaqen e smaltit të dhëmbëve dhe të formojë një shtresë mbrojtëse dhe të lyer. VITIS zbardhjen e përdorimit të përditshëm të gojës ka një formulë unike që kombinon 4 veprime për të siguruar efikasitet më të lartë: Veprimi anti-errësirë: heq njollat ​​nga sipërfaqja e smaltit të dhëmbëve dhe parandalon formimin e tyre. Veprimi anti-kalkulues: vonon dhe ndalon formimin e gurëve, ndërkohë që heq edhe njollat ​​dhe parandalon formimin e tyre. Veprimi Anticaries: mbron dhe rimineralizes smalt dhëmb, duke parandaluar kështu fillimin e kariesit. Riparimi dhe zbardhja e veprimit: Nanopartikalet hidroksidapatite integrohen me smaltin e dhëmbëve dhe mbushin sipërfaqet e dhëmbëve të parregullta, ndërkohë që riparojnë zmaltin e dhëmbëve dhe vulosin tubulat dentinale të hapura, duke trajtuar dhe lehtësuar ndjeshmërinë e dhëmbëve. Ajo gjithashtu vepron si një plotësues për pastë dhëmbësh duke hyrë në zona të vështirë për t'u arritur dhe duke mbajtur substanca aktive në gojë për periudha më të gjata. Shpëlaresi VITIS në  një hapsire kohore, duke përfshirë dhe pastën e dhembeve, rikthen bardhë natyrale të dhëmbëve pas 10 ditësh të përdorimit , ndërkohë që parandalon ndjeshmërinë dentare pa dëmtuar smaltin e dhëmbëve.
 • Pastë për dhëmbë të ndjeshme. VITIS lehtëson, riparon dhe mbron dhëmbët e ndjeshëm nga aplikimi i parë. 1,2 VITIS sensitive ka një veprim të dyfishtë për dhëmbë të ndjeshëm falë formulës së saj Veprimi kimik: Ndalon transmetimin e sinjaleve që shkaktojnë siklet (nitrat i kaliumit) Veprimi fizik: Zbatonet në tubin dentinal dhe riparon sipërfaqen e dentinës në sajë të nanorepair të DENTAID Technology, bazuar në nanopartikulat e hydroxyapatitit, një mineral i natyrshëm në dhëmbë, i cili siguron integrim të plotë me smaltin e dhëmbëve duke formuar një lidhje të qëndrueshme me hydroxyapatite e dhëmbëve, hiqet ndjeshmeria qe heren e pare qe aplikohet. Pas larjes me pastë dhëmbësh të ndjeshme VITIS, një numër i konsiderueshëm i nanoparticles hydroxyapatite është depozituar, mbyllur tubat dentinale te ekspozuar dhe në këtë mënyrë ndjen lehtësimin e dhëmbëve të ndjeshme nga aplikimi i parë. Efikasiteti i provuar në studimet shkencore 1,2,3: Heq ndjeshmerine te dhëmbët në 95% të përdoruesve që nga aplikimi i parë 1. Gil Loscos, F; Iborra, unë; Martí, M; Apliste, F. Studimi i një paste ne dhëmbë që përmban nanopartikalet hydroxyapatite. Grupi i Kërkimeve në Universitetin e Valencias, 2011. 2. Studim klinik për të vlerësuar efikasitetin dhe tolerancën e një paste dhëmbësh. Studim i pavarur nga stomatologu, 2012. 3. Studimet mikroskopike konfokale in vitro, të kryera nga Qendra Kërkimore DENTAID, 2013.  
 • Shpelaresi VITIS  lehtëson, riparon dhe mbron dhëmbët e ndjeshëm. VITIS Sensitive Shpelares. Plotëson veprimin e pastës dhëmbësh. Lejon qasje në zona të vështirë për t'u arritur. Mban përbërës aktivë në gojë për periudha më të gjata. VITIS sensitive ka një veprim të dyfishtë për dhëmbë të ndjeshëm falë formulës së saj Veprimi kimik: Ndalon transmetimin e sinjaleve që shkaktojnë siklet (nitrat i kaliumit) Veprimi fizik: Mbulon tubin dentinal dhe riparon sipërfaqen e dentinës në sajë të nanorepair të DENTAID Technology, bazuar në nanopartikulat e hydroxyapatitit, një mineral i natyrshëm në dhëmbë, i cili siguron integrim të plotë me smaltin e dhëmbëve duke formuar një lidhje të qëndrueshme me hydroxyapatite e dhëmbëve, heq ndjeshmerine e dhembeve qe ne aplikimin e pare. Një numër i konsiderueshëm i nanopartikulave të hydroxyapatit që ndodhen ne shpelares janë provuar të depozitohen në tubulet dentale të ekspozuara dhe, rrjedhimisht, lehtesojnë ndjeshmerine e dhembeve.
 • Furça dhëmbësh është baza e higjienës së përditshme orale. VITIS ofron të gjithë furçën e dhëmbëve të re të ndjeshme VITIS për kujdes shtesë ndaj ndjeshmërisë së dhëmbëve. Karakteristikat: Filamente shumë të butë Kreu i furçës me formë diamanti Sipërfaqe e larjes e rrafshët
 • VITIS Orthodontic është për përdorim të përditshëm shpelares i gojës që është formuluar posaçërisht për higjienën ditore orale në pacientët ortodontikë. Me vetite antipllakor dhe ri mineralizues, ajo siguron përbërësit aktivë të nevojshme për mbajtjen e një gojë të shëndetshme në baza ditore. Ai rrit efektet e pastrimit të dhëmbëve me paste, sepse ajo në mënyrë efikase arrihet në zonat e vështirë të arritshme të mbajtëse dhe zgjat mbajtjen e përbërësve aktivë në gojë. Shpelaresi VITIS do te thotë kujdes të plotë të gojës, dhëmbëve dhe mishit të dhëmbëve gjatë trajtimit ortodontik.
 • Pasta e dhëmbëve ortodentike VITIS është formuluar posaçërisht për pacientët ortodontikë. Pasta e dhëmbëve ortodentike VITIS ofron parandalimin e përditshëm të problemeve të zakonshme që vijnë nga trajtimi ortodontik: lezione, ulçera, akumulimi i biofilmit oral (pllakë bakteriale), gingiviti, demineralizimi i smaltit të dhëmbëve, halitoza etj. Kur përdoret në baza ditore, përbërësit aktivë për të ruajtur gojën e shëndetit: pengon formimin e biofilmit oral, mbron gojën, dhëmbët, mishrat dhe mukozën gojore, ndërsa remineralizon smaltin dhe parandalon kariesin e dhëmbëve. Kur përdoret çdo ditë, ajo mban gojën të pastër dhe të shëndetshme gjatë trajtimit ortodontik. Ka një aromë të këndshme mollë-nenexhik. Dhe cilësi e saj inovative është që hyn në hapësirat ndërmjet dhembit dhe telit ortodontik.
 • VITIS Furça dhëmbësh ortodontike është projektuar posaçërisht për të hequr akumulimin e biofilmit oral nga rreth mbështjellësve ortodontikë. VITIS ortodontik është një furçë dhëmbësh që përdoret çdo ditë me një kokë normale të furçave të mesme dhe filamente forcë të butë dhe të mesme. Tipari kryesor i tij kryesor është se filamentet e tij janë të rregulluar në një model të sipërfaqes në formë V, duke i dhënë një efekt të dyfishtë pastrimi: përveç pastrimit të sipërfaqeve të vështirë të arritjes së mbështjelljeve ortodontike, ku bakteret ndërtohen më lehtë, gjithashtu pastron me efikasitet çamçakëzin zona. Qafa e furçës është fleksibël dhe mund të jetë e përkulur në pozicionin më të mirë për gojën tuaj, për të përmirësuar aksesin e larjes. Doreza është ergonomike dhe ofron antishlip grooves për përdorim të lehtë dhe një rrokje të rehatshme gjatë brushing. Kapaku i saj mbrojtës mban filamente të grupuar së bashku në kushte optimale higjienike. E disponueshme në gjashtë ngjyra: transparente, jeshile, blu, e kuqe, e verdhë dhe e purpurta.
 • Perio Aid Shpëlarës

  550 L850 L
  Perio · Aid® Treatment gargarë është një antiseptik me gojë që përmban 0,12% Chlorhexidine (CHX) dhe 0,05% Cetylpyridinium Chloride (CPC), përdoret për trajtimin e sëmundjeve periodontale dhe peri-implant. Falë efektit sinergjist të chlorhexidines dhe Cetilpirydines,shpëlarësi Perio · Aid® garanton eliminimin e baktereve patogjene që shkaktojnë sëmundje periodontale dhe peri-implant, pas trajtimit të veçantë te dentisti. Për më tepër, studime shkencore të shumta e vërtetojnë efikasitetin e saj.
 • Pasta e dhëmbëve Perio · Aid®  Gel/dhëmbësh është një antiseptik oral i përdorur çdo ditë për luftimin e biofilmit oral që shkakton sëmundje periodontale dhe peri-implant. Falë formulës së saj që përmban 0,12% Chlorhexidine dhe formën e saj xhel, pasta e dhembeve Perio · Aid® mund të aplikohet me furçë dhëmbësh dhe të përdoret si pastë ose mund të aplikohet lokalish duke e lyer me xhel zonat e prekura(te infektuara, ose te sëmura). Shpëlarja me Perio · Aid® trajtim gargarë mund të bëhet gjithashtu si një plotësues i pastës së dhëmbëve / xhelit lokal.
 • Tretesira Perio · Aid® spray është një antiseptik që këshillohet për përdorim në zonat më të paarritshme të zgavrës së gojës, zona te cilat është e vështirë te arrij edhe shpelaresi. Falë formulës së saj që përmban 0,12% Chlorhexidine (CHX) dhe 0,05% Cetylpyridinium Chloride (CPC), Perio · Aid® tretesiara garanton eliminimin e baktereve patogjene që shkaktojnë sëmundje periodontale, pas trajtimit te operacioneve te ndryshme qe behet ne klinika dentare. Studime të shumta kërkimore shkencore e mbështesin efikasitetin e saj. Perio · Aid® Sprayvjen me një zgjatuese që sherben për qasje të saktë në vende të veçanta siç janë bajamet ose pjesa e prapme e gjuhës dhe mund të përdoret nga kushdo.
 • Interprox® është projektuar për të hequr biofilmin oral (pllakë bakteriale) e ndërtuar nga hapësira interproksimale prej 0.6mm-1.3 mm *, dhe rekomandohet veçanërisht për dhëmbët anterior. Forma e saj e bën të lehtë të futni pingul në mes dhëmbëve anterior, për të parandaluar dëmtimin e mishit të dhëmbëve dhe smaltin, furca bashkëngjitet përsosmërisht nepermjet nje pjese metalike me dorezën, duke e zgjatur atë për të arritur edhe pjesët e fundme të gojës. Për shkak se doreza dhe qafa e saj kanë fleksibilitet te madh, furça mund të futet ne te gjitha zonat e gojes duke perfshire ketu edhe dhembet e fundit. Madhësia e kokës është e mirë për pastrimin e hapësirave ndërdisiplinore prej të paktën 0.6 mm (PHD = 0.6) *. Prodhimi inovativ me filamente të kualitetit të lartë Tynex® mundëson kujdes më të mirë të mishrave te dhëmbeve, sepse dizajni i tyre me dy ngjyra lejon filamentin e bardhë të zbuloj vendet e gjakosura dhe filamentet e zeza për të zbuluar biofilmin interdental. Teli i çelikut është i veshur me poliuretan (materiale plastike), për të mbrojtur më mirë mishrat, dhëmbët dhe implantet. Furça gjithashtu ka një kapak mbrojtës që lejon që ajo të merret kudo në mënyrë të përshtatshme. Interprox® pastron në mënyrë efektive hapësirat interproksimale dhe ndihmon në mbrojtjen e dhëmbëve nga prishja e dhëmbëve dhe sëmundja periodontale. Interprox® plotëson standardin ISO 16409 (standard ndërkombëtar për furçat ndërhyrës).
 • Sale!

  PilFood Pack Density

  3,490 L 2,990 L

  Përgjigja e shkencës Zviceriane për shëndetin e flokëve dhe thonjëve

  Pilfood Density përmban 60 tableta dhe 200ml shampo Ndryshimet hormonale, ushqimi i dobët, stresi, ndikimi i kimikateve dhe faktorët trashëgues janë vetëm disa nga arsyet që mund të përshpejtojnë procesin e humbjes së flokëve. Produktet PilFood janë të specializuar në kujdesin e flokëve dhe higjienën. Me këtë rast, marka PilFood ju sjell një paketë ekskluzive për meshkujt dhe femrat që ndihmon në uljen e humbjes së flokëve, duke siguruar forcë, vitalitet dhe më shumë se 5,000 qime të reja. Një rekord për shëndetin e flokëve tuaj! Pilfood® Complex është një suplemet ushqyes për mirëmbajtjen e flokëve dhe thonjve në parametra normalë . Pilfood® Complex parandalon humbjen e flokëve në mënyrë efektive. Pilfood® Complex është një produkt inovativ kundër humbjes së flokëve, që punon në brendësi, duke bashkëvepruar me bulbin (rrënjën) e flokut, e cila është e vetmja pjesë e gjallë e flokëve. Pilfood® Complex është projektuar për burrat dhe gratë që kanë humbje flokësh ose thonjsh, ose që i kanë flokët ose thonjt të dëmturar ose të brishtë
 • Sale!

  PilFood Direct Shampo

  1,990 L 1,490 L
  Shampo kundër humbjes së flokëve Pilfood Pro-anagex Vitamina 200 ml, flokët revitalizuese që parandalojnë humbjen e flokëve dhe rimëkëmbin vëllimin dhe butësinë. Kontrolloni humbjen e flokëve me Shampo Pilfood Kunder Rënjes me Pro-Vitamina & ANAGEX proteina soje të koncentruar. Shampo anti-bie Pilfood është e përbërë nga ANAGEX PRO drejtë, një formulë e re që përmban një molekulë që retardon shërimin e humbjes së flokëve. Aplikoni shampon me një masazh të mirë në flokë të lagur, për të marrë një shkumë. Lejo shampon të veprojë për disa minuta, pastaj pije dhe ri-aplikoni. Për shkak të cilësisë së përbërësve tradicionalë, humbja e flokëve Shampo Direct Anti Pilfood përzgjidhet me kujdes për të siguruar një trajtim efektiv për humbjen e flokëve. Kjo formulë përmban përbërësit e mëposhtëm:
 • Përgjigja e shkencës Zviceriane për shëndetin e flokëve dhe thonjëve

  Pilfood Density përmban 60 tableta. Ndryshimet hormonale, ushqimi i dobët, stresi, ndikimi i kimikateve dhe faktorët trashëgues janë vetëm disa nga arsyet që mund të përshpejtojnë procesin e humbjes së flokëve. Flokët tona kanë nevojë për një trajtim të veçantë për trajtimin i cili ju lejon të rikuperoni ushqyesit dhe vitaminat që janë përgjegjës për mbajtjen dhe hidratimin e flokëve tuaj. Produktet PilFood janë të specializuar në kujdesin e flokëve dhe higjienën. Me këtë rast, marka PilFood ju sjell një paketë ekskluzive për meshkujt dhe femrat që ndihmon në uljen e humbjes së flokëve, duke siguruar forcë, vitalitet dhe më shumë se 5,000 qime të reja. Një rekord për shëndetin e flokëve tuaj! Pilfood® Complex është një suplemet ushqyes për mirëmbajtjen e flokëve dhe thonjve në parametra normalë . Pilfood® Complex parandalon humbjen e flokëve në mënyrë efektive. Pilfood® Complex është një produkt inovativ kundër humbjes së flokëve, që punon në brendësi, duke bashkëvepruar me bulbin (rrënjën) e flokut, e cila është e vetmja pjesë e gjallë e flokëve. Pilfood® Complex është projektuar për burrat dhe gratë që kanë humbje flokësh ose thonjsh, ose që i kanë flokët ose thonjt të dëmturar ose të brishtë
 • Aplikoje direkt në rrashtin e kokës për ngadalsimin e rënjes së flokut.

  Spraiti Kundër Rënies së flokut për meshkuj dhe femra e cila ka vitaminat E/C/B3/B5/B6 dhe PRO-ANGEX. PRO-ANGEX e cila është kundër rënjes së flokut me molekulat e secilës rivitalizojnë kapilaret e cila përdoret ekzkluzivisht në PilFood Direct. PRO-ANAGEX® ka efikasitet shkencor dhe funksionon në 3 mënyra kryesore: Ngadalëson humbjen e flokëve Ajo vepron direkt në kokës, tonifikon, ngadalëson humbjen e flokëve dhe favorizon rritjen e flokëve të reja. Përshpejton rritjen e flokëve të reja Rrit dendësinë e flokut. Sjell vëllim në flokë Sjell vëllim dhe energji për flokët.
 • Trajtimi i humbjes së flokëve në ampula me PRO-ANAGEX®, një përbërës aktiv i nxjerrë nga Lupinus Albus (White Lupin) i pasur me peptide, vitamina dhe lëndë ushqyese, që ka një efekt të fuqishëm në ngadalësimin e humbjes së flokëve dhe rritjen stimuluese. PRO-ANAGEX® është një molekulë e regjistruar për përdorim ekskluziv të Pilfood Direct®. Ka te gjitha efektet e mëposhtme, si në meshkuj dhe në femra, të cilat kanë një humbje të madhe të flokëve: Ngadalëson humbjen e flokëve Ajo vepron direkt në kokës, tonifikon, ngadalëson humbjen e flokëve dhe favorizon rritjen e flokëve të reja. Përshpejton rritjen e flokëve të reja Rrit dendësinë e flokut. Sjell vëllim në flokë Sjell vëllim dhe energji për flokët.
 • Shampo për të gjitha llojet e flokëve. 0% parabens, 0% ngjyrosje artificiale, 0% SLS dhe SLES.
 • Basil Ekstrakt Shampo është një shampo kundër rënjes së flokut. Shampo është hapi i parë në kujdesin e flokëve dhe pastrimin e lëkurës së kokës dhe përgatit flokun për të marrë komponentë të mëtejshëm të forcimit dhe trajtimit të humbjes së flokëve.
 • Pas pastrimit të rrashtit te kokës dhe flokëve me Basil Element Shampo, vjen hapi tjetër i trajtimit i cili është sigurimi i ushqimit të flokut
 • Pirotex shampo 150ml Eshtë e këshilluar për skuqjen e rëndë seborrheiike dhe gjithashtu per trajtimin e zbokthit dhe kruajtes. Shampo me vetitë e antimykocide falë shtimit në formulën e saj të Ciclopiroxolamina, përbërës i njohur tipik që redukton proliferimin në lëkurën e njeriut të mikroorganizmave përgjegjës për problemet që lidhen me zbokthin. Përveç kësaj, ajo gjithashtu ka anti-inflamator, anti-zbokth dhe anti-mikrobial pronave në sajë të shtimit të Ichthyol ® e cila e permbyll formulimin e produktit. Përfshirja e Zinc Pyrithione lejon pastrimin e kokës.
 • PIROTEX® DS LOTION është një përgatitje e bazuar në vetitë e Ichthyol® Pale. Zbut acarimet dhe pastron kokën. Proporcioni adekuat i përbërësve të tij e bën këtë zgjidhje hidroalkoholike një plotësues ideal i PIROTEX® DS SHAMPOO për gjendje të rënda të rrjepjes (forme e renduar e zbokthit) të kokës.ICHTHYOL® PALE (ICTASOL). Kjo substancë redukton zbokthin, minimizon ichthyosis dhe rregullon seborrhean. Ajo ka anti-seborrheic, anti-inflamator, vetitë antimicrobial dhe eleminon kruarjen dhe skuqjen. Ajo ushtron një numër të madh benefitesh kur vepron në lëkurë: ul ndjeshem renjen e flokut, lehtëson kruajtjen dhe acarim e lëkurës, duke favorizuar rindërtimin e shtresës corneum të lëkurës. Kjo i jep qëndresë të mirë të lëkurës, duke bërë që produkti të përdoret për  çrregullime të ndryshme të lëkurës.
 • Shampo kundër zbokthit 0% parabens, ngjyrues artificial, SLS, SLES
 • Shampo për flokë të thatë 0% parabens, ngjyrues artificial, SLS, SLES
 • Shampo për flokë normal. 0% parabens, ngjyrues artificial, SLS, SLES
 • Shampo kundër zbokthit 0% parabens, ngjyrues artificial, SLS, SLES
 • Shampo për flokë yndyror dhe maja të thata 0% parabens, ngjyrues artificial, SLS, SLES
 • Dr Santé Shampo Keratin, Arginine dhe Kolagjen. 1000 ml, 250 ml Hidratues dhe rimëkëmbjen e flokëve Për flokët e dëmtuar nga lyerja ose agjentë të tjerë Linja jonë e keratinës, arginines dhe kolagjenit me bazë Pro-Keratin Complex ndihmon në rimekembjen e majave të flokëve të dëmtuar. Shampoja zbutëse siguron kujdes të butë pa dëmtuar strukturën e flokëve. Bën flokët me shkëlqim, të trashë, elastik dhe të butë.
 • Dr Santé Hair Mask Keratin, Arginine dhe Kolagjen. 1000 ml, 300 ml Trajtim intensiv & Ushqim te flokëve Për elasticitet dhe shkëlqim Për flokët e dëmtuar nga lyerja ose agjentë të tjerë Linja jonë e keratinës, arginines dhe kolagjenit me bazë Pro-Keratin Complex ndihmon në rimekembjen e majave të flokëve të dëmtuar. Maska siguron kujdes dhe butësi pa dëmtuar strukturën e flokëve. Bën flokët me shkëlqim, të trashë, elastik dhe të butë.
 • Dr Santé Hair Spray Keratin, Arginine dhe Kolagjen për flokët e dëmtuar nga lyerja ose agjentë të tjerë. Për elasticitet dhe shkëlqim Rikuperim Floku. Linja jonë e keratinës, arginines dhe kolagjenit me bazë Pro-Keratin Complex ndihmon në rimekembjen e majave të flokëve të dëmtuar. Spraiti siguron kujdes dhe butësi pa dëmtuar strukturën e flokëve. Bën flokët me shkëlqim, të trashë, elastik dhe të butë.
 • Dr Santé serum Keratin për flokët e dëmtuar nga lyerja ose agjentë të tjerë. Produkt i flokeve për skajet e thatë dhe të keqtrajtuara. Bën flokët me shkëlqim dhe elastik. Rezultati i menjëhershëm. Për flokët e brishtë dhe të keqtrajtuar. Veçanërisht e dobishme për flokët e thatë, flokët me skajet e ndarë, flokët e brishtë.
 • Dr Santé Shampo me Vaj Argani dhe Keratin për flokët të mrekullueshem. Pastron dhe hidraton. Për flokët e dëmtuar. Duke depërtuar thellë në flokë, ajo mbush lekuren e vdekur te flokët, e cila parandalon ndarjen e bishtave. Mbulon flokët nga jashtë me një shtresë mbrojtëse, zbut sipërfaqen e saj dhe mban lagështi për një kohë të gjatë, duke rritur kështu butësinë dhe elasticitetin e flokëve.
 • Dr Santé Maskë Kremoze e Flokëve Argan Oil dhe Keratin për flokë të mrekullueshëm. Kujdes intensiv. Rigjenerim me tre hapa. Për flokët e dëmtuar. Formula e linjës Argan Hair përmban vaj Argan, një përbërës i çmuar natyral, i cili rindërton strukturën e flokëve nga brenda dhe jashtë.
 • Dr Santé Hair Spray Vaj Argani dhe Keratinë për flokë të mrekullueshëm. Krehje e lehtë. Për flokët e dëmtuar. Formula e linjës Argan Hair përmban vaj Argan, një përbërës i çmuar natyral, i cili rindërton strukturën e flokëve nga brenda dhe jashtë.
 • Dr Santé Hair Oil vaj Argan dhe Keratin flokët e Fabulous. Restaurimi dhe mbrojtja. Për flokët e dëmtuar. Formula e linjës Argan Hair përmban vaj Argan, një përbërës i çmuar natyral, i cili rindërton strukturën e flokëve nga brenda dhe jashtë.
 • Dr. Santé Shampo për Rindërtim dhe mbrojtja e Vajit Macadamia dhe Keratin. Flokë të butë dhe me shkëlqim Për flokët e dobësuar Macadamia Linja e flokëve përfiton nga vetitë unike, restauruese dhe mbrojtëse të vajit Macadamia, të pasura me acide yndyrore, të cilat zbutin flokët dhe duke depërtuar thellë në boshtin e flokëve.
 • Dr. Santé Maska për Rindërtim dhe Mbrojtje të Flokut me Vajin e Macadamia dhe Keratin. Për flokë të butë dhe me shkëlqim. Për flokët e dobësuar. Linja e flokëve Macadamia përfiton nga vetitë unike, restauruese dhe mbrojtëse të vajit Macadamia, të pasura me acide yndyrore, të cilat zbutin flokët dhe duke depërtuar thellë në boshtin e flokëve.
 • Dr. Santé Spray i flokëve me efekt Rikonstruksioni dhe Mbrojtje falë Vajit Macadamia dhe Keratines, krehja është më e lehtë si dhe perfitohet rikonstruksion i menjëhershëm për flokët e dobësuar. Linja e flokëve Macadamia përfiton nga vetitë unike, restauruese dhe mbrojtëse të vajit Macadamia, të pasura me acide yndyrore, të cilat zbutin flokët duke depërtuar thellë në boshtin e flokëve.
 • Dr. Santé Vaji i flokeve me funksion Rikonstruksioni dhe Mbrojtja e siguruar nga Vaj i Makadamit dhe Keratin. Flokë të butë dhe me shkëlqim. Për flokët e dobësuar. Linja e flokëve Macadamia përfiton nga vetitë unike, restauruese dhe mbrojtëse të vajit Macadamia, të pasura me acide yndyrore, të cilat zbutin flokët dhe duke depërtuar thellë në boshtin e flokëve.
 • Herbatint

  1,400 L
  Ngjyra e flokeve pa Amoniak I certifikuar nga PETA, Herbatint boja e flokëve të cilat janë të regjistruara në Shoqërinë Mbretërore Vegan. Ajo i përmbahet standardeve FSC dhe përbërësit janë Gluten Free. 1 shishe me ngjyra të flokëve Herbatint 60ml; 1 shishe Herbatint Glycol Developer 60ml; Shampo normalizuese 15ml; Shampo regjeneruese krem mbretërore 15ml; Doreza plastike dhe udhëzimet e aplikimit. Zgjidhni në DropBox-in me poshtë të shkruar " Zgjidh Opsionin " një nga llojet e bojrave dhe në mënyrë automakite do të shfaqef në krahun e majtë fotoja që përkon me bojën që ju keni zgjedhur. Sigurohuni mirë që emri i bojës i shfaqur në foto të korespondojë me emrin e fotos të shfqur në DropBox përpara se të bëni porosinë.
 • Shampo Herbatint janë zgjidhja cilësore e shampos e cila kryen funksion mbrojtës te flokët e sapo lyer. Këshillohet shumë që të përdoret pas cdo lyerje me bojrat Herbatint dhe të shoqërohet me balsam Herbatint. Zgjidhni në DropBox-in me poshtë të shkruar " Zgjidh Opsionin " një nga llojet e shampove dhe në mënyrë automakite do të shfaqef në krahun e majtë fotoja që përkon me shampon që ju keni zgjedhur. Sigurohuni mirë që emri i shampos i shfaqur në foto të korespondojë me emrin e fotos të shfqur në DropBox përpara se të bëni porosinë.  
 • Balsamet Herbatint janë zgjidhja cilësore e balsameve e cila kryen funksion mbrojtës, ushqyes te flokët e sapo lyer. Këshillohet shumë që të përdoret pas cdo lyerje me bojrat Herbatint dhe larje me shampot Herbatint. Zgjidhni në DropBox-in me poshtë të shkruar " Zgjidh Opsionin " një nga llojet e balsameve dhe në mënyrë automakite do të shfaqef në krahun e majtë fotoja që përkon me balsamin që ju keni zgjedhur. Sigurohuni mirë që emri i balsamit i shfaqur në foto të korespondojë me emrin e fotos të shfqur në DropBox përpara se të bëni porosinë.
 • Mbrojtje e Lartë UVA dhe UVB. Rekomanduar nga dermatologe dhe shitet vetëm në klinika. - organo-minerale - pa aromë - pa paraben - rezistente ndaj ujit 4 filtra të diellit + anti oxidant anti-radikale, vetitë ushqyese n cilësi hidratuese. 50ml Bërë në Francë. Për të gjitha llojet e lëkurave.
 • Krem freskues dhe hidratues Lëkura e thatë dhe e thatë 0% parabene Frymëzuar nga Natyra. Përmban ekstrakt kumak, gjalpë Shea, vaj macadamia dhe d-panthenol. Ofron balancën optimale të lagështirës. Freskinë, bukurinë dhe pa u ndjerë e thatë. Rivendos shtresën mbrojtëse. E lë lëkurën të zbutur mirë, të lëmuar, të qëndrueshme, të dendur, të zhdërvjellët dhe të bukur. Përdoreni çdo ditë, në mëngjes dhe në mbrëmje, në fytyrë, qafën dhe dekolte.
 • Krem qetësues Lëkura normale, e thatë dhe e ndjeshme 0% parabene Natyra frymëzuar. Përmban ekstrakt kamomil, vaj macadamia, gjalpë Shea dhe d-panthenol. Ofron balancë optimale të lagështisë, lehtëson acarimin. Lë lëkurën të mirë të zbutur, të butë, të ngurtë, të dendur dhe të lëmuar. Rivendos shtresën mbrojtëse. Zbulon bukurinë natyrore. Përdoreni çdo ditë, mëngjes dhe mbrëmje për t'u përballur me fytyrën, qafën dhe dekolte
 • Krem forcues dhe ushqyes
  Lëkura e dëmtuar, e thatë dhe e ndjeshme 0% parabene Frymëzuar nga Natyra. Përmban ekstrakt aloe vera, gjalpë shea, vaj ulliri dhe d-panthenol. Ofron ushqim intensiv dhe rigjenerim. Rivendos shtresën mbrojtëse. E lë lëkurën të zbutur mirë, të lëmuar, të qëndrueshme, të dendur, të zhdërvjellët dhe të bukur. Përdoreni çdo ditë, mëngjes dhe mbrëmje për t'u përballur me fytyrën, qafën dhe dekolte.