• Imunotrofina eshte nje shurup qe perdoret ne rastet e ndjenjes se lodhjes, per te rritur imunitetin te moshat e treta dhe perdoret te femijet per te parandaluar shfaqjen e griperave te stines. Shume i nevojshem kur perdoret atibiotik dhe kemioterapi.
  • Globifer Forte përdoret në shumë fusha të tilla si shëndeti i femrave, kirurgjia e përgjithshme, gastroenterologjia, nefrologjia dhe kardiologjia ku mungesa e hekurit zakonisht paraqet e ulet. Per me shume informacion shiko me poshte.