• VITIS® gingival është një furçë dhëmbësh që është projektuar për higjienë orale tek njerëzit me mish delikate ose të gjakosur. VITIS® gingival është një furçë dhëmbësh përditshme përdorimi me një kokë të vogël furçë dhe filamente të butë të rregulluar në një sipërfaqe të sheshtë për të masazhuar dhe stimuluar mishrat delikate, prandaj duke ndihmuar në procesin e shërimit. Kjo nuk dëmton restaurimet (mbushjet, kapelet, etj) dhe gjithashtu parandalon mbindjeshmërinë e shkaktuar nga ekspozimi i qafës së dhëmbëve (recesioni i gomës). Qafa e furçë dhëmbësh VITIS® gingival është fleksibël dhe mund të jetë e përkulur në pozicionin më të mirë për gojën tuaj, për të përmirësuar aksesin e brushave. Doreza është ergonomike dhe ofron antishlip grooves për përdorim të lehtë dhe një mbajtje të rehatshme gjatë larjes. Kapaku i saj mbrojtës mban filamente të grupuar së bashku në kushte optimale higjienike. E disponueshme në gjashtë ngjyra: transparente, jeshile, blu, e kuqe, e verdhë dhe e purpurta.
  • Furça dhëmbësh është baza e higjienës së përditshme orale. VITIS ofron të gjithë furçën e dhëmbëve të re të ndjeshme VITIS për kujdes shtesë ndaj ndjeshmërisë së dhëmbëve. Karakteristikat: Filamente shumë të butë Kreu i furçës me formë diamanti Sipërfaqe e larjes e rrafshët
  • VITIS Furça dhëmbësh ortodontike është projektuar posaçërisht për të hequr akumulimin e biofilmit oral nga rreth mbështjellësve ortodontikë. VITIS ortodontik është një furçë dhëmbësh që përdoret çdo ditë me një kokë normale të furçave të mesme dhe filamente forcë të butë dhe të mesme. Tipari kryesor i tij kryesor është se filamentet e tij janë të rregulluar në një model të sipërfaqes në formë V, duke i dhënë një efekt të dyfishtë pastrimi: përveç pastrimit të sipërfaqeve të vështirë të arritjes së mbështjelljeve ortodontike, ku bakteret ndërtohen më lehtë, gjithashtu pastron me efikasitet çamçakëzin zona. Qafa e furçës është fleksibël dhe mund të jetë e përkulur në pozicionin më të mirë për gojën tuaj, për të përmirësuar aksesin e larjes. Doreza është ergonomike dhe ofron antishlip grooves për përdorim të lehtë dhe një rrokje të rehatshme gjatë brushing. Kapaku i saj mbrojtës mban filamente të grupuar së bashku në kushte optimale higjienike. E disponueshme në gjashtë ngjyra: transparente, jeshile, blu, e kuqe, e verdhë dhe e purpurta.
  • Interprox® është projektuar për të hequr biofilmin oral (pllakë bakteriale) e ndërtuar nga hapësira interproksimale prej 0.6mm-1.3 mm *, dhe rekomandohet veçanërisht për dhëmbët anterior. Forma e saj e bën të lehtë të futni pingul në mes dhëmbëve anterior, për të parandaluar dëmtimin e mishit të dhëmbëve dhe smaltin, furca bashkëngjitet përsosmërisht nepermjet nje pjese metalike me dorezën, duke e zgjatur atë për të arritur edhe pjesët e fundme të gojës. Për shkak se doreza dhe qafa e saj kanë fleksibilitet te madh, furça mund të futet ne te gjitha zonat e gojes duke perfshire ketu edhe dhembet e fundit. Madhësia e kokës është e mirë për pastrimin e hapësirave ndërdisiplinore prej të paktën 0.6 mm (PHD = 0.6) *. Prodhimi inovativ me filamente të kualitetit të lartë Tynex® mundëson kujdes më të mirë të mishrave te dhëmbeve, sepse dizajni i tyre me dy ngjyra lejon filamentin e bardhë të zbuloj vendet e gjakosura dhe filamentet e zeza për të zbuluar biofilmin interdental. Teli i çelikut është i veshur me poliuretan (materiale plastike), për të mbrojtur më mirë mishrat, dhëmbët dhe implantet. Furça gjithashtu ka një kapak mbrojtës që lejon që ajo të merret kudo në mënyrë të përshtatshme. Interprox® pastron në mënyrë efektive hapësirat interproksimale dhe ndihmon në mbrojtjen e dhëmbëve nga prishja e dhëmbëve dhe sëmundja periodontale. Interprox® plotëson standardin ISO 16409 (standard ndërkombëtar për furçat ndërhyrës).